Gevraagd: een Minister van Justitie die niet bereid is onder s.g. Demmink te dienen

15-07-2010

Advertentie in NRC van 15-07-2010 en Haarlems Dagblad van 16-07-2010, geplaatst door Drs. J. Poot (1924), oprichter van gebiedsontwikkelaar Chipshol, Eurowoningen en Eurohome France.

Hoe is het mogelijk dat rechters vervangen zijn, omdat zij het staatsbedrijf Schiphol tot schadevergoeding aan Chipshol hebben veroordeeld? Nota bene in de Rechtsstaat Nederland. In het kort geef ik de volgende verklaringen voor dit wanbeleid:

1. De gigantische financiële belangen van het staatsbedrijf Schiphol, dus van de Staat.
2. Het ingrijpen van de Staat als uitvoerende macht via secretaris-generaal Demmink van Justitie bij de rechterlijke macht: schending van de trias politica.
3. De druk van de Staat op de pers welke nauwelijks over de praktijken van de vermeende pedofiel Demmink durft te publiceren.
4. De passiviteit van de politiek, beangstigend voor een democratie.

ad 1. Gigantische financiële belangen
In 1993 bezat onze private gebiedsontwikkelingsmaatschappij Chipshol 600 ha potentieel bedrijfsterrein. Daarentegen had staatsbedrijf Schiphol slechts 8 ha. De directie van de luchthaven eiste toen "lever uw grond maar in". Omdat ik dat weigerde is via onrechtmatige overheidsacties alles op alles gezet om Chipshol uit te schakelen. Daardoor zijn thans de rollen omgekeerd: anno 2010 bezit Schiphol Real Estate twee keer zoveel grond als Chipshol. Onze gebiedsontwikkelingsmaatschappij bezit nog maar 150 ha en is dus 450 ha kwijtgeraakt, waarvan er 200 ha door Schiphol ingepikt zijn.

In deze Grondoorlog gaat het om gigantische bedragen. Op de Zuidas van Amsterdam wordt € 2000 per m2 betaald. Onze grond in Airportcity Badhoevedorp is weliswaar beter gelegen, dus meer waard, maar heb ik desondanks op slechts € 1.000 per m2 gesteld. Het verlies van 450 ha betekent voor Chipshol dus een financieel nadeel van € 4,5 miljard. Van onze winst komt 25% uit de grond, 25% uit de ontwikkeling en 50% uit de belegging. In totaal bedraagt ons verlies dus 4 keer € 4,5 miljard ofwel € 18 miljard. Het zal u duidelijk zijn hoe begeerlijk ons voormalig grondbezit van 600 ha was, en ons huidige bezit van 150 ha nog steeds is!

Vandaar de aanhoudende tegenwerking van Schiphol (gesteund door diverse overheden en de LVNL) dat tevens ons restant van 150 ha begeert en dit tracht te veroveren door Chipshol kapot te procederen, reeds vanaf 1995. Tevergeefs, Chipshol heeft wel gigantische schade geleden maar laat zich niet liquideren. Welke onderneming houdt het overigens financieel vol, 15 jaar zonder inkomsten uit grond en ontwikkeling? Schiphol zou zonder passagiers en vracht reeds binnen 1 jaar failliet zijn. Welke directie houdt de stress fysiek 15 jaar vol? De top van Fortis bezweek al binnen 3 maanden. En welke directie houdt het psychisch 15 jaar vol?

ad 2. Schending trias politica
Het meest probate middel om een bedrijf kapot te maken en over te nemen is de inschakeling van de rechterlijke macht. Poetin had daarmede groot succes. Het staatsbedrijf Gazprom heeft via de rechter de meest succesvolle private oliemaatschappij Yukos overgenomen en zijn eigenaar Chodorkovski naar de Gulagarchipel in Oost-Siberië verbannen. In Nederland gebruikt de overheid in de Grondoorlog een ogenschijnlijk meer geciviliseerde aanpak, nl. de vervanging van rechters Monster c.s., die Schiphol veroordeeld hadden tot schadevergoeding, door Schiphol welgezinde rechters Ruitinga c.s. Bovendien door inschakeling van rechter Westenberg, die bereid was onder ede te liegen en die ervoor gezorgd heeft dat Chipshol thans niet meer 600 maar slechts 150 ha bezit. Uiteraard geregeld via het Ministerie van Justitie waarvan s.g. Demmink en niet minister Hirsch Ballin de baas is.

ad 3. Druk op de pers
Het is bepaald niet zo, dat de pers niets ondernomen heeft om de praktijken van de vermeende pedofiel s.g. Demmink aan het licht te brengen. Ontmoedigend is echter dat tot op heden alle aanvallen afgeslagen zijn.

Ik verwijs hiertoe naar deel 2 van De Demmink Doofpot. Bijna niemand durft het aan deze machtige s.g. te bekritiseren. De dappere journalisten die het waagden over de D-zaak te schrijven zijn door hun hoofdredactie van de zaak gehaald. Of ze moeten wachten tot andere media over de D-zaak berichten. De angst om voorop te lopen is groot. Onthutsend en bevreemdend. Waar zijn de ouderwetse primeurjagers? Ik kan concrete voorbeelden geven, maar zie daarvan af met het oog op hun positie en veiligheid. Ik verwijs naar Deel 1 van De Demmink Doofpot, waarin een voormalig medewerker van Demmink diens supermacht en schrikbewind beschrijft. Wel vermeld ik slechts één voorbeeld van pressie door Schiphol van jaren geleden. Destijds ging Cerfontaine vergezeld van zijn directeur corporate affairs, Paul Luijten, hoofdredacties bezoeken om hen te waarschuwen geen gunstige artikelen over Chipshol noch ongunstige over Schiphol te publiceren op straffe van geen advertenties. Bij hoofdredacteur Broertjes van De Volkskrant had Cerfontaine succes. Redacteur Sanne ten Hoove vertrok na vele jaren als redacteur in Den Haag naar een andere werkgever, nadat hij over Schiphol vs. Chipshol gepubliceerd had "erger dan Italiaanse toestanden, want hier gebeurt alles openlijk".

ad 4. Passiviteit politiek
President Nixon zou niet afgetreden zijn met slechts één artikel in de Washington Post van Woodward. Daarna volgden alle media en ging de politiek zich met Nixon bemoeien en tot aftreden dwingen. Hopelijk komt er in de nieuwe regering een minister van Justitie, die niet bereid is onder Demmink te dienen, maar deze s.g. op staande voet gaat ontslaan en tevens schoon schip gaat maken door opruiming van het netwerk van deze vermeende pedofiel binnen en buiten het departement.

Wassenaar, 9 juli 2010

drs. J. Poot (13.08.1924)
Oprichter Chipshol, Eurowoningen en Eurohome France

...

Download een kopie van de advertentie in PDF-formaat.

‹‹ Naar het overzicht

Reageer


 
Volg de Demminkdoofpot via RSS

De laatste Demmink tweets

@lewinskylou2 Demmink🤣🤣🤣

@C0nc3rned1 @IThAmbagtsheer @kaptein_h @ajboekestijn Hij zal.wat met demmink samen gaan dien Voordehandliggend🤢🤮

@PetraZuijdwijk @Amberfightback @MinPres @WiIIemAlexander Ze zelfs familie. Rutte zijn vader is demmink en de vader… https://t.co/wyMQpAfSP4

Je maakt ons wel nieuwsgierig wat voor opdracht het dan wel was? Iets met Demmink? Iets met Boeren iets met statush… https://t.co/JogsqgjrpG

@ilvafrederica @NaomiIjzendoorn @Momootjem2 Joris #Demmink loopt nog steeds vrij rond van Dissel loopt nog steeds v… https://t.co/DqiNxNjDCU

@DevliegerErik .noch childtrafficking en pedonetwerken...mark?...demmink!

@Momootjem2 How deep is the rabbit hole in The Netherlands? Take the red pill! #Rutte #Grapperhaus #demminkhttps://t.co/4gBm3LyxZ5

@robbynho_golf @HumbertoRTL @DilanYesilgoz Ach ja, vriendjes van o.a Demmink, je weet wel, die viespeuk rondom meni… https://t.co/jvPYNLmXnL

#Metoo gevallen bij VVD, D66, Groenlinks PvdA, #Demmink ......

Vraag het aan #Demmink of #Rutte 😡😡😡🤬🤬🤬 https://t.co/9n2RmbzElI https://t.co/HT4m909R1W