Waarom deze site?

Secretaris-generaal Joris Demmink van het ministerie van Justitie wordt al jarenlang beschuldigd van pedopraktijken. Desondanks is hij in 2002 op deze hoge positie benoemd en gehandhaafd. Als een onderwijzer, badmeester of sportleider wordt beticht van pedo-neigingen, duiken politici er meteen bovenop. Met in hun kielzog de media.

Maar als de hoogste justitie-ambtenaar van Nederland stelselmatig onder vuur ligt, duiken diezelfde politici weg. Met in hun kielzog het overgrote deel van de media. Als Berlusconi beschuldigd wordt van seks met minderjarige meisjes is dat groot nieuws in Nederland, tegelijkertijd wordt gezwegen over de beschuldigingen aan het adres van Demmink. Géén onderzoek. Géén discussie. Géén verweer. Géén publiciteit. Geheel passend in de lijn van minister Donner die met droge ogen beweert: Er is geen sprake van rook. Laat staan van vuur.

Naar aanleiding van het gevecht van Chipshol met de overheid ontving ik in 2009 van klokkenluiders uit de recherchewereld een verzegelde envelop met een verontrustende mededeling:

“Ik heb zelf eerder uit zeer betrouwbare bron vernomen dat sprake is van een groot pedofielen netwerk in Den Haag. Daarin zou niet alleen genoemde s-g Joris Demmink betrokken zijn maar veel meer hoge topambtenaren en politici.” (Meer daarover in mijn Voor- en Nawoord op deze site).

Na diepgravend onderzoek (van een voormalig topambtenaar van Justitie, een onderzoeksjournalist en de Stichting Klokkenluiders) heb ik in 2010 in een oplage van 10.000 stuks een boek daarover uitgebracht: De Demmink Doofpot.

De media hebben – een enkele uitzondering daargelaten – geen aandacht aan mijn boek besteed. Journalisten beamen dat het onderwerp mede op instigatie van hogerhand wordt gemeden. De enkeling die er tóch induikt, kan rekenen op tegenwerking en intimidatie. Zo werd NOS journalist Jeroen de Jager na mijn persconferentie over De Demmink Doofpot van de zaak gehaald. De blokkade gaat zelfs zó ver dat sinds 2011 ook mijn advertenties over Demmink (die in 2010 wel werden geplaatst) door landelijke kranten worden geweigerd. O.a. door de Volkskrant, NRC Handelsblad en de Telegraaf.

Dat Demmink in 2002, toen hij al jaren in opspraak was, door Donner benoemd is tot hoogste ambtenaar van Justitie en sindsdien ondanks meerdere aangiftes kan aanblijven is verontrustend. Donner, diens opvolger Hirsch Ballin en ook de huidige Justitie-minister Opstelten stellen dat er niets aan de hand is. Recent nog gaf Opstelten in een brief aan emeritus hoogleraar Wiek Slagter aan geen enkele actie te zullen ondernemen. Verontrustend is ook dat Kamerleden passief blijven en zelfs niet reageren en de media zodanig geïntimideerd worden dat ze inmiddels mijn advertenties weigeren.

Teneinde te voorkomen dat dit schandaal in de Doofpot blijft, heb ik op 22 februari 2011 deze website gelanceerd teneinde:

  • u te informeren over het Demmink-dossier;
  • u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen;
  • u te activeren zelf zoveel mogelijk van uw relaties door te verwijzen naar deze site.

Uw (re)acties zie ik met belangstelling tegemoet.

Drs. J. Poot (86)
Oprichter Chipshol-groep (1986) en Eurowoningen (1960)

PS. Een lezer van De Demmink Doofpot schreef mij:
“De wereld is niet slecht door slechte mensen, maar door goede mensen die niets doen.”

Reageer


 
Volg de Demminkdoofpot via RSS

De laatste Demmink tweets

@DutchTruther @gflaterr Snap je nu pas. Het schema waarin v.Lanschot de spil is van heel #Demmink en #Gladio https://t.co/R58wmpfHhu

Teeven wil niet onder ede getuigen over Rolodexonderzoek https://t.co/CdWO1hoGUc #Demmink #Teeven

@DutchTruther dus toch een gatekeeper - een hulpje van Demmink die zo veel trolt dat het ongeloofwaardig wordt?

@DutchTruther ja en Demmink goed uitrechercheren doet Kat niet, de link met de corrupte Kinderbescherming en oorlog Irak legt hij niet.

@DutchTruther dat kan best - Jan Poot heeft Kat betaald om Demmink te 'ontmaskeren'.

Je verwacht het niet. Teeven in beroep tegen het besluit van een rechter die hem opdroeg onder ede te getuigen over Demmink (Rolodex-zaak)

Dit zegt genoeg! Misselijk makende bende in de top van Nederland. #doofpot #Demmink https://t.co/uHC3OUp4XE

Fred Teeven, de man die de politiek in was gegaan om de zaak Demmink op te lossen, wil niet onder ede getuigen https://t.co/orQ0IluTqE

@ferry_maat @NUnl gaat waarschijnlijk ook de doofpot in Demmink heeft blijkbaar veel invloed en weet hij heel veel.

@Louis_Bontes ook is @HenkKrol monddood gemaakt. Er is alles aan gelegen dat er geen veroordeling komt van #Demmink wat een land #pedofiel

Teeven in beroep tegen de rechter die hem opdraagt onder ede te getuigen over vermeend kindermisbruik van Demmink 🍌⚖ https://t.co/7JNxwZ7YWK

Weer komen de voorspellingen van Nico van den Ham in de zaak Demmink uit! >>> https://t.co/gc8CnQnXNu #Demmink ... #Rechtspraak

Over de vuile rechtszittingen van Micha Kat, Gengiz Cürz en Iva Guenova. >>> https://t.co/gc8CnQnXNu #Demmink