Rechter verwerpt zwijgrecht Teeven: hij moet namen noemen!

01-05-2016

Fred Teeven moet van de rechter opnieuw getuigen over de Rolodexzaak, een politieonderzoek naar kindermisbruik onder hooggeplaatste ambtenaren in de jaren '90. Tijdens een getuigenverhoor op donderdag 21 april beriep Teeven zich herhaaldelijk op zijn zwijgrecht, en weigerde onder meer namen te noemen van hoge ambtenaren die deze onfrisse zaak 'in beeld waren'. De rechter heeft dat beroep nu verworpen: Teeven moet openheid van zaken geven.

Teeven stond met diverse anderen afgelopen week onder ede in een voorlopig getuigenverhoor aangespannen door misbruikslachtoffer Bart van Well (nu 43). Meer hierover in het AD.

Meer over dit getuigenverhoor in een eerdere publicatie van het AD.

‹‹ Naar het overzicht

Reageer


 
Volg de Demminkdoofpot via RSS

De laatste Demmink tweets

Beun jij in het zwart bij @mauricedehond? @CIA? Word je gechanteerd? Contact met Epstein of Demmink? Wat is er met… https://t.co/VDcxpVfKiZ

@endeeh @wierdduk Micha Kat kwam er ook nog op af met z'n megafoon. JULLIE WORDEN GE-PLUN-DERD MENSEN! JORIS DEMMINK! BILDERBERG!

@pufpufpafpaf @NOS Zodra Demmink uitkomt als trans, dan wel. Tot die tijd vooral berichtgeving in het AD en De Volk… https://t.co/364E9OUbha

@RoelofBouwman Moet hij niet aan mij vragen maar aan Joris Demmink. @demminkdoofpot