Open brief aan Minister Hirsch Ballin

26-04-2010

Advertentie in NRC van 26-04-2010, geplaatst door Drs. J. Poot (1924), oprichter van gebiedsontwikkelaar Chipshol, Eurowoningen en Eurohome France.

Excellentie,

Het zal u niet ontgaan zijn dat Justitie in Nederland op dit moment op allerlei fronten in opspraak is. Zonder hier enige schijn van volledigheid te willen wekken memoreer ik de Puttense en de Deventer moordzaken, de Schiedammer parkmoord, Lucia de Berk, Marianne Vaatstra en Saban B.

Als klap op de vuurpijl was er vorige week de uitzending van Peter R. de Vries waaruit blijkt dat de voormalige Haagse vice-president rechter mr. Stolk onder één hoedje speelde met een voor drievoudige moord veroordeelde TBS-er.

Wat opvalt bij dit alles is dat Justitie blind en doof lijkt voor misstanden en signalen van verontruste burgers en deze boodschappers zelfs bestrijdt. De vraag rijst: waarom? Heeft Justitie iets te verbergen?

...

Lees de integrale advertentietekst op www.schipholwanbeleid.nl of download de advertentie in PDF-formaat.

‹‹ Naar het overzicht

Reageer


 
Volg de Demminkdoofpot via RSS

De laatste Demmink tweets

@de_yko Het Ronde Huis, Demmink, Pizzagate en Rolodex betreffen allemaal leugenachtige complotfantasieën. Triest als je erin gelooft.

@WvH100 @JackMarsman Volg het spoor #Demmink maar...

@coenvermeeren @RTauge Hij heeft gelogen over reisschema van Demmink, hij heeft een gesprek gevoerd met de chauffeu… https://t.co/X6kA0VgC6C

@LavieJanRoos Drain the swamp... #DEMMINK #pedogate

@Muze211 DEMMINK BESCHERMER ...

@sandravogelaar DEMMINK BESCHERMER...

Zoek eens in Twitter op Gaykrant demmink Toen was Henk Krol eraan verbonden Ben benieuwd wat hier uitkomt wilde de… https://t.co/dBzMkBydvu

@drsmichakat Demmink is na herhaaldelijk en grondig onderzoek vrijgesproken van lasterlijke en leugenachtige beschuldigingen.