Turkije werkt wél mee aan onderzoek Demmink

10-03-2015

Het Openbaar Ministerie zal er wel niet blij mee zijn, maar de Turkse regering werkt naar eigen zeggen wel degelijk mee aan het strafrechtelijk onderzoek naar Demmink dat het OM op bevel van het Gerechtshof uitvoert. De Turkse ambassade heeft tegenover actualiteitenrubriek EenVandaag de bewering van het Landelijk Parket tegengesproken dat Turkije maar niet wilde meewerken.

"Turkije verklaart dat het meewerkt met de Nederlandse Justitie autoriteiten inzake het verzoek om hulp door de Nederlandse autoriteiten om getuigen en slachtoffers te horen over het vermeende misbruik van Turkse minderjarigen door oud-secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink. Het proces is nog gaande en Turkije werkt mee om hen te berechten die mogelijk Turkse minderjarigen seksueel hebben misbruikt op Turkse bodem," aldus de verklaring van de Turkse ambassade die haaks staat op eerdere berichten van het OM. Het is vanaf het begin al duidelijk dat het OM niet veel zin heeft in strafvervolging van zijn voormalige hoogste baas.

‹‹ Naar het overzicht

Reageer


 
Volg de Demminkdoofpot via RSS

De laatste Demmink tweets

Het is zelf een pedofiel ! Hij nam het ook al een paar x voor Demmink op ! duidelijke zaak ! https://t.co/jbZYJH9l2f

@Asja_jacobs @RonNagtegaal1 Nu de rest. Mark Rutte gekozen door Demmink Rita Verdonk aan de kant geschoven ivm ond… https://t.co/6oOsV9fNh9

#demmink #demminkdoofpot Krol: “Geïntimideerd door Harro Knijff, advocaat van Joris Demmink” https://t.co/qSD3kCDjhT

Henk Krol: Vriend Demmink was pornoacteur https://t.co/iJ8XcFGw9R

Demmink Showcase LIVE, met getuige Henk Krol https://t.co/uHkkyzOqjd

@QuispelErnst Klompie klompie, ouwe Demmink aanbidder. Tis omdat je met Naomi ging anders dacht ik werkelijk dat je homo was

@de_yko Het Ronde Huis, Demmink, Pizzagate en Rolodex betreffen allemaal leugenachtige complotfantasieën. Triest als je erin gelooft.