Demmink-schandaal ook nieuws in Duitsland

27-10-2012

De Duitse nieuwswebsite Kreuz.net vindt dat de Nederlandse overheid zich schuldig maakt aan een dubbele moraal. "Aan kindermisbruik nemen de machthebbers alleen aanstoot, als ze daarmee de kerk door het slijk kunnen halen." De site wijst met deze beschuldiging op de zaak-Demmink. Zo komen Demmink en de lankmoedige rol van Justitie opnieuw op twijfelachtige wijze in het Duitse nieuws, nadat in 2004 een publicatie in Der Spiegel al een beschamend beeld schetste van hoe de Nederlandse justitie een kindermoord liet rusten (link naar de advertentie die Drs. J. Poot daarover op 17 januari 2011 in enkele Nederlandse kranten plaatste).

Kreuz.net zet uiteen dat Demmink ervan wordt beschuldigd in de jaren '90 twee mannelijke minderjarigen te hebben verkracht tijdens een verblijf in Turkije. Recent heeft Justitie met droge ogen beweerd dat Demmink in de jaren '90 helemaal nooit in Turkije is geweest, terwijl inmiddels vast staat dat deze berichten geen stand houden. In het boek De Demmink Doofpot van Drs. J. Poot werden al inreisdata gespecificeerd waaruit blijkt dat Demmink in de jaren '90 wel 10x in Turkije is geweest. Deze gegevens zijn inmiddels uit andere, onafhankelijke bronnen bevestigd.

De Duitse nieuwssite verwijst verder naar de berichtgeving op de Amerikaanse website 'cbn.com' waaruit verontwaardiging spreekt over het feit dat Demmink ondanks de vele beschuldigingen aan zijn adres deze week afzwaait met naar alle waarschijnlijkheid een hoge Koninklijke onderscheiding op de koop toe.

Ook de hoorzitting van de Helsinki-commissie van 4 oktober jl. op Capitol Hill in Washington tegen Demmink wordt aangehaald.

‹‹ Naar het overzicht

Reageer


 
Volg de Demminkdoofpot via RSS

De laatste Demmink tweets

Het is zelf een pedofiel ! Hij nam het ook al een paar x voor Demmink op ! duidelijke zaak ! https://t.co/jbZYJH9l2f

@Asja_jacobs @RonNagtegaal1 Nu de rest. Mark Rutte gekozen door Demmink Rita Verdonk aan de kant geschoven ivm ond… https://t.co/6oOsV9fNh9

#demmink #demminkdoofpot Krol: “Geïntimideerd door Harro Knijff, advocaat van Joris Demmink” https://t.co/qSD3kCDjhT

Henk Krol: Vriend Demmink was pornoacteur https://t.co/iJ8XcFGw9R

Demmink Showcase LIVE, met getuige Henk Krol https://t.co/uHkkyzOqjd

@QuispelErnst Klompie klompie, ouwe Demmink aanbidder. Tis omdat je met Naomi ging anders dacht ik werkelijk dat je homo was

@de_yko Het Ronde Huis, Demmink, Pizzagate en Rolodex betreffen allemaal leugenachtige complotfantasieën. Triest als je erin gelooft.