Kamerlid Bontes wijkt niet: hoe zit het met proceskosten Demmink?

17-12-2014

We kaartten het al aan in ons bericht over de uitspraak van de rechtbank Rotterdam, maar inmiddels hebben ook Tweede Kamerleden Louis Bontes en Joram van Klaveren van Voor Nederland (VNL) premier Rutte, minister Opstelten en staatssecretaris Teeven van Veiligheid en Justitie gevraagd hoe het zit met de proceskosten rondom de door Demmink tegen het AD aangespannen én verloren rechtszaak. Demmink is het proces immers begonnen op kosten van de Staat.

Nu Demminks claim op alle fronten is afgewezen wordt er al over gespeculeerd dat hij wellicht, ook over de rug van de belastingbetaler, in hoger beroep zou kunnen gaan. Dat idee staat Bontes en Van Klaveren niet aan.

Overigens meldt Bontes op Twitter dat Kamervoorzitter Van Miltenburg ook de eerder geschrapte Kamervragen alsnog heeft doorgezonden, nadat de VNL-fractie ze opnieuw heeft ingediend. Voortschrijdend inzicht na de uitspraak van de rechtbank in Rotterdam?

‹‹ Naar het overzicht

Reageer


 
Volg de Demminkdoofpot via RSS

De laatste Demmink tweets

Die is van mijn buurman Jorris Demmink rouwstraat 13 Den Haag https://t.co/iLSu08zYys

OOK DE AUTO VAN JORRIS DEMMINK ? https://t.co/O9zeBtK8XH

Zet alle Zonden van jezelf links op een stuk papier en alle goede dingen (daden) rechts. Ruim dan de dingen op die links staan! #demmink

@NiemandsKnegt @frenkie4allll @KajsaOllongren In dat jaar werd Joris Demmink benoemd en Pim vermoord, maar misschien is dat toeval?

JORRIS DEMMINK !

Demmink steeds opnieuw de hand boven het hoofd gehouden. Donner zelf heeft daar wellicht aan te danken dat hij in 2… https://t.co/2TdQOniUGd